Weber, veel meer dan een barbecue

Gezelligheid, smaaksensaties, emoties

Iedereen kan zich wel enkele belangrijke barbecuemomenten herinneren. Dat is normaal: het is hét moment bij uitstek om de tijd even stil te willen zetten voor een gezellig samenzijn met uw gezin, geliefden of vrienden. Daarom zien we bij Weber de barbecue nooit als een gewone “grill”. Hij brengt smaaksensaties, creëert emoties en staat garant voor ultieme barbecuebelevingen. Kortom, het is een barbecue die u laat genieten en ontspannen...

De geschiedenis van Weber                                 Veel meer dan een barbecue

Onze producten                                                    De voordelen van Weber
 

De Weber® Grill Academythe-official-weber-grill-academy.jpg

Leer barbecueën als een professional

Of het nu bij een Basic of Exclusive workshop is: op de Weber® Grill Academy kan iedereen leren hoe een perfect barbecuemenu gemaakt moet worden.
Leerzaam, maar ook vreselijk gezellig!

Bij de Weber® Grill Academy leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd.

Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Voor ieder niveau dus zowel voor enthousiaste beginners als semiprofessionals.
Voor ieder type groep, waarbij voor bedrijven zelfs programma’s op maat gemaakt kunnen worden.
Maar ook voor ieder seizoen. Want barbecueën doen we het hele jaar door.

Cursussen                                                    Business to business/arrangementen