Sack Zelfbouw

Sack Zelfbouw

Sla de handen in elkaar met Sack Zelfbouw. Want dat gaat tien keer beter dan op de traditionele manier.
Dankzij Sack Zelfbouw haal je meer uit je budget. Je doet meer in korte tijd. En je kunt meer dan je denkt.

 1. Beter dan de beste keuze
  Verwarming, ventilatie of badkamer kiezen? Dat lukt alleen als je het aanbod met je eigen ogen ziet. Ga daarom zeker een bezoekje brengen aan de toonzaal van Sack. Je krijgt er alle uitleg. Zo maak je de ‘beter dan de beste keuze'.
   
 2. Beter een A-merk
  Sack Zelfbouw biedt alleen A-merken aan, zodat je zeker topkwaliteit installeert. De prijs blijft aantrekkelijk. Logisch: bij Sack Zelfbouw bespaar je op jouw bouwbudget, want je plaatst alles zelf – mét advies.
   
 3. Beter een gratis offerte
  Samen met de adviseurs van Sack ga je rond de tafel zitten. De adviseurs bekijken jouw bouwplan en bespreken wat mogelijk is. Sack maakt warmtestudies op maat en geeft persoonlijk advies. Het is gedetailleerd én gratis.
   
 4. Beter in drie dimensies
  Hoe zal alles er echt uitzien? Stop met knippen en plakken: Sack maakt een 3D-animatie, speciaal voor jou. Dankzij 3D zie je beter hoe het eindresultaat oogt.
   
 5. Beter goed begonnen
  Goed begonnen is half gewonnen. Daarom krijg je van Sack Zelfbouw een instructie-dvd, een handleiding/fotoboek en een legplan op maat van je woning. Resultaat? Je installeert meteen zoals het hoort.
   
 6. Beter op maat
  Elk zelfbouwpakket is uniek en op jouw maat samengesteld. Als het nodig is, komt Sack de werf opmeten, zodat alle toestellen perfect passen.
   
 7. Beter ter plaatse
  Bij elke levering wordt een professionele uitleg voorzien op de bouwplaats door een van Sack's eigen technici. Zo weet je precies hoe het moet.
   
 8. Beter een helpende hand
  Is een bepaalde klus te moeilijk om zelf te doen? Geen nood, Sack beschikt over eigen technici die jouw cv-ketel aansluiten, jouw gasleidingen plaatsen en keuren en jouw installatie opstarten. Sack Zelfbouw heeft alle attesten en is erkend installateur en geregistreerd aannemer. Kortom, de ideale oplossing voor de zelfbouwer.
   
 9. Beter professioneel
  Op zoek naar materiaal? Sack laat je gratis professioneel gereedschap gebruiken zolang de werken duren.
   
 10. Beter een telefoontje
  Bij Sack Zelfbouw sta je nooit alleen. Meer dan 20 medewerkers staan voor je klaar.

Geïnteresseerd? Vraag hier uw gratis offerte aan. Sack is niet alleen tijdens werkdagen bereikbaar, maar ook op zaterdag.

Sack Zelfbouw BVBA
Frank Van Dyckelaan 16
9140 Temse
Tel: 03/765.17.27
Fax: 03/777.09.71