Hoeveel kost gas in een tank?

Uw installatie: plaatsing, huur of koop en onderhoud

Een exacte prijs kan Antargaz u hier niet geven. De grootte van de tank die u kiest, en de plaats waar ze geïnstalleerd moet worden, bepalen mee de prijs. De energieadviseur van Antargaz maakt graag een offerte voor u na een plaatsbezoek.

Maak een afspraak voor een offerte op uw maat.

Uw gasprijs

De prijs van propaangas schommelt. De overheid bepaalt de prijs voor leveranciers zoals Antargaz. Kijk hier voor de huidige prijzen voor gas in een tank.

Uw betalingswijze

Antargaz biedt flexibele betalingsmogelijkheden.

  1. Gespreide betaling met domiciliëring van een vast maandbedrag: u betaalt een voorschot bepaald op basis van uw geschat verbruik en de huurprijs van uw gastank. Verbruikt u meer of minder dan verwacht, dan ontvangt u nog een jaarlijkse afrekening.
    U betaalt geen intresten of extra kosten voor deze formule. Meer nog, u krijgt eenmalig 10 euro korting op uw afrekening.
    Zo verlicht u uw energiebudget. Deze betalingsformule biedt u totale gemoedsrust: uw betalingen gebeuren automatisch en u spreidt uw energiekost over het jaar. Duidelijk en evenwichtig.
  2. Domiciliëring van uw factuur op de vervaldag. U blijft een factuur ontvangen voor wij uw geautomatiseerde betaling innen. Zo blijft u een zicht hebben op uw energiekost binnen uw huishoudbudget.
  3. Overschrijving na ontvangst van de factuur, na de levering.

Welke betalingsmogelijkheid u ook kiest, u blijft een duidelijke factuur ter controle thuis ontvangen.