De Invisia, een onzichtbare aansluiting voor uw gastank

Antargaz lanceert een onzichtbare oplossing voor de drukregeling van gastanks. Klanten die zich storen aan het gevelkastje met tweedetrapsontspanner in, tegen de muur van hun woning, kunnen nu ook kiezen voor de onzichtbare aansluiting Invisia. Esthetisch verantwoord en een primeur in de sector.

Bij de plaatsing van een gastank hoort een drukregelaar. Functie: de druk verlagen van hoge- naar midden- en tenslotte naar lagedruk. Tot voor kort maakte Antargaz standaard gebruik van een gevelkastje met tweedetrapsontspanner in. Een installateur bevestigt het tegen een muur van de woning in kwestie. Het gaat om een onopvallend beige kastje, maar veel klanten storen zich eraan en vinden dat het hun muur ontsiert. Een puur esthetische kwestie dus, maar dan wel een die vaak ter sprake komt.

 

Invisia

De Invisia vervangt het gevelkastje met tweedetrapsontspanner in

Antargaz biedt sinds kort een alternatief voor het gevelkastje tijdens de installatie: de gecombineerde drukregelaar Invisia. Deze drukregelaar combineert onder andere drie onderdelen in één apparaat: voorontspanner, drukbegrenzer én tweedetrapsdrukregelaar. De overgang van hoog- en middendruk naar lagedruk vindt plaats onder het deksel van de tank.

Een onzichtbare aansluiting dus, en een tegemoetkoming aan de vraag van veel klanten. Die krijgen voortaan de keuze: een gevelkastje met tweedetrapsontspanner in of een Invisia. Het gaat om een primeur voor de sector, want Antargaz is zowat de enige gasleverancier die deze esthetische oplossing aanbiedt.

 

Afgewerkte tuin met Nautila en InvisiaVerschillende combinaties

Hoe gebeurt de installatie in de praktijk? Antargaz geeft de gecombineerde drukregelaar met de klant mee. Net zoals bij het kastje gebeurt de plaatsing door een installateur. Er zijn drie mogelijke opstellingen mogelijk met de onderdelen van de kit: een basisopstelling, één voor een bocht en één voor een bocht met isolatiemof. Die flexibiliteit is nodig, want elke situatie verschilt.

Wil je meer informatie over de Invisia? Neem dan contact op met een van onze energieadviseur!

Heb je al een gastank, maar wil je toch ook meer informatie over de Invisia? Vul dan even dit formulier in en we beantwoorden al je vragen!