Calypso - 8 kg propaangas

Ideaal voor uw barbecue op gas, uw terrasverwarmer of wanneer u rondreist of kampeert.

Vind hier uw dichtsbijzijnde flessenverdeler.

De aansluiting van de Calypso: zo eenvoudig!

Verrassend licht gewicht

Een volle fles weegt slechts 13 kg en bevat 8 kg propaangas. U hoeft dus niet langer te zeulen met zware flessen. Met de handgrepen aan de onder- èn bovenkant tilt iedereen de fles zonder probleem.

top

Altijd een verdeelpunt in de buurt

Op meer dan 1000 verkooppunten in de hele Benelux kunt u een lege gasfles inwisselen. Handig wanneer u onderweg bent.Vind  een flessenverdeler in uw buurt!

top

Met één blik een zicht op uw voorraad

Het gaspeil in de fles kunt u makkelijk nakijken. Zo wordt u nooit verrast door een tekort.

top

Handig formaat

De Calypso is 55 cm hoog en heeft een diameter van 30 cm. De fles past dus in bijna elke flessenkast.

top

Makkelijke aansluiting

U kunt de drukregelaar makkelijk aansluiten dankzij een handig kliksysteem. Maak gebruik van onze "Clip on" drukregelaar van 37 mbar, of de adapter kraan die u kan verbinden met uw eigen drukregelaar.

top

Veilig

Een stevige verpakking beschermt het gasreservoir tegen schokken. Vocht of water kunnen het reservoir ook niet aantasten: de bodem van de gasfles laat water en lucht door.

Dankzij het innovatieve kliksysteem kan de gastoevoer alleen worden geopend als de drukregelaar juist is aangesloten. Gebruikt u de Calypso in uw caravan of op uw boot, dan kan u ook makkelijk een adapter* aansluiten met hetzelfde kliksysteem.

De gasfles mag niet onder de barbecue geplaatst worden tijdens het gebruik van de gasbarbecue. Plaats de gasfles naast uw gastoestel voor een veilig gebruik.

* Een adapter is geen drukregelaar maar een verloopstuk naar 21.7 buitendraad.

top

Een duurzame keuze

Wanneer propaangas verbrandt, komen er weinig schadelijke stoffen vrij. Dat is niet alleen beter voor het milieu: zonder roet gaat uw toestel ook langer mee.

Een kunststof gasfles is bovendien minder belastend voor het milieu dan een traditionele, stalen fles. Door het lagere gewicht bespaart u energie bij transport. Bovendien is kunststof een duurzaam materiaal, waardoor een gasfles vaker wordt hergebruikt.

top