Diegem, 3 octobre 2013 - Antargaz, le spécialiste de l’énergie gaz, participe à 4 salons à l’automne

 

Brussel, 3 oktober 2013 – Antargaz, leider in de distributie van propaan- en butaangas in de Benelux en aardgasleverancier in België, is blij te kunnen aankondigen dat het tijdens de herfst aan vier Belgische bouw- en energiebeurzen zal deelnemen: Bouw & Immo Salon in Gent, Mobicar in Brussel, Energie & Habitat in Namen, et tot slot ook nog Energies+ in Marche-en-Famenne. Antargaz wil van de gelegenheid gebruik maken om de consument te informeren over de verschillende concrete mogelijkheden om milieubewust en spaarzaam om te gaan met energie.

Antargaz heeft, als specialist in de distributie van gas in de Benelux, altijd een prioriteit gemaakt van een directe, transparante en nauwe band met haar klanten. Het is dan ook in dat kader dat Antargaz deelneemt aan vier belangrijke evenementen in oktober en november om de dialoog met de consument aan te gaan. Antargaz wil samen met haar klanten praten over thema’s die hen zonder twijfel allemaal bezig houden: de verschillende soorten energie en hun prijzen, de beschikbare oplossingen en uiteraard ook mogelijkheden om snel en efficiënt te kunnen besparen op de energiefactuur.

Bouwen en Renoveren

Antargaz zal de beurzen aangrijpen om een aantal, soms miskende, energieoplossingen onder de aandacht te brengen die consumenten zeker niet over het hoofd mogen zien bij het bouwen of verbouwen van hun woning. Zo is de Nautila-gastank van Antargaz een innovatieve, flexibele oplossing die bovendien ook met respect voor de omgeving, ondergronds, geïnstalleerd kan worden. Om de consument optimaal en op maat te woord te staan, zorgt Antargaz voor een persoonlijke dialoog met elke bezoeker.

Milieu en Duurzaamheid

De ontmoetingen met de consumenten zijn voor Antargaz ook een uitgelezen moment om aan te tonen dat gas – zowel propaan als aardgas – duurzame, rendabele, propere en comfortabele energieoplossingen zijn. Aardgas en propaan hebben namelijk een lagere schadelijke uitstoot vergeleken met de meeste fossiele brandstoffen, waardoor ook de energieprestaties van een woonst verbeterd kunnen worden.

Gemakkelijk en Flexibel

Dankzij een uitgebreid en gevarieerd aanbod, is het vandaag mogelijk om een gasoplossing te bieden voor elke omgeving, ongeacht de ondergrond of de samenstelling van de verwarmingsinstallatie. En last but not least: aardgas is één van de meest economische energieoplossingen met nog een rijkelijke voorraad over de hele wereld. Bovendien beschikt gas over vele elementen die kunnen bijdragen tot een verlaagde energiefactuur, in combinatie met verhoogd comfort en een lage impact op het milieu.

Een leider aanwezig op vier belangrijke evenementen

Antargaz is aanwezig op het, Bouw & Immo Salon, in Gent, een beurs waar de consument terecht kan voor een kijk op alle mogelijke materialen, producten en technieken voor het bouwen van de verschillende ruimten in huis en zelfs daarbuiten. De Bisbeurs loopt van 5 tot 13 oktober in Flanders Expo (Maaltekouter 1, 9051 Sint-Denijs-Westrem). Voor meer informatie: www.bisbeurs.be.

Mobicar loopt van 12 tot 20 oktober 2013 in Brussel, en legt zich toe op caravans en motorhomes, met dit jaar een extra focus op een brede waaier van accessoires die één ding gemeen hebben: het comfort van de gebruiker verhogen. De beurs vindt plaats op de Heizel (Eeuwfeestlaan, 1020 Brussel), en ook hier is Antargaz van de partij. Voor meer informatie: www.mobicar.be.

Energie et Habitat is dé Belgische referentie voor alles wat met energiebesparingen en –efficiëntie te maken heeft. In Namen brengt de beurs ongeveer 180 exposanten samen, waaronder Antargaz, om de consument van 25 tot 27 oktober in te lichten over de mogelijkheden. De beurs gaat door op de Namur Expo, Avenue Sergent Vrithoff 2, 5000 Namur, en voor meer informatie kan u op de website terecht: www.energie-habitat.be.

De grootste Belgische beurs over energiebesparende maatregelen, duurzaam bouwen en ecomobiliteit is Energies+ .Tijdens deze zevende editie is ook Antargaz, samen met meer dan 180 andere exposanten, van 15 tot 17 november 2013 aanwezig om hun visie op energie te delen. Het evenement gaat door in Wallonie Expo, Rue des deux Provinces 1, 6900 Marche-en-Famenne. Voor meer informatie:  http://www.energiesplus.be