Diegem 22 augustus 2013 - Antargaz sponsort de wielerwedstrijd World Ports Classic 2013

Diegem, 22 augustus 2013 - Antargaz, leider in de distributie van propaan- en butaangas in de Benelux en aardgasleverancier in België, heeft het genoegen om de tweede editie van de World Ports Classic te ondersteunen. De World Ports Classic is een tweedaagse etappekoers tussen Antwerpen en Rotterdam die plaats vindt op 30 en 31 augustus.

Wielrennen, een teamsport

Antargaz sponsort de tweede editie van de World Ports Classic 2013. Deze wielerwedstrijd verbindt, over een afstand van meer dan 350 km, de belangrijkste Europese havensteden, Antwerpen en Rotterdam. Dit evenement werd opgericht in 2012 naar aanleiding van de Tour de France die Rotterdam in 2010 mocht verwelkomen.

Antargaz, specialist in de distributie van gas, is ook de officiële sponsor van sportieve evenementen zoals de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. Het is het eerste jaar dat Antargaz de wielerwedstrijd World Ports Classic sponsort.

Voor Antargaz is wielrennen een iconische sport, omdat bij wielrennen net zoals in het bedrijfsleven de individuele inspanning het gezamenlijke succes bepaalt. De continue verbetering van de kwaliteit van haar dienstverlening en nauw in contact staan met iedere klant zijn waarden die Antargaz hoog in het vaandel draagt. Dit is het resultaat van hard en continu teamwerk.

De nieuwe klanten van aardgas

Door de voortdurende wil om het aanbod producten en diensten te vernieuwen en uit te breiden, is Antargaz uitgegroeid tot een belangrijke speler op de aardgasmarkt in België dankzij een duidelijk, innovatief en zeer competitief aanbod. Sinds enkele weken hebben de eerste consumenten, professionals en particulieren de kans gehad om te genieten van het aanbod van Antargaz.

Om nieuwe klanten te bedanken voor hun vertrouwen, schenkt Antargaz een VIP-pakket voor de World Ports Classic 2013 aan elke 100e klant en een SUPER VIP-pakket voor elke 500e klant.

Het VIP-pakket biedt verschillende voordelen:
Vrijdag 30 augustus:

  • Ontbijt
  • Pendeldienst naar de start van de race + toegang tot de VIP-ruimte (open bar en degustatie)

  • Start van de race

  • Lunch

Zaterdag 31 augustus:

  • Receptie
  • Pendeldienst naar de start van de race + toegang tot de VIP-ruimte (open bar en degustatie)

  • Aankomst van de race

Het SUPER VIP-pakket omvat hetzelfde programma en biedt daarenboven ook de mogelijkheid om de wedstrijd vanuit een officiële volgwagen bij te wonen langs het volledige parcours.

Deze actie is geldig van 22 augustus tot 29 augustus. Voor meer informatie, raadpleeg onze website op www.antargaz.be.